Tökéletes második félidei játéknak köszönhetően 3-2-re vertük a városi rivális Cityt, akiket persze mindig szívesen legyőzünk. Voltak remek teljesítmények a meccsen, de sajnos idény eleji ügyetlenkedések is, amit remélem mihamarabb kijavítanak Manchesterben. Ahol még mindig vörös uralom van. És lesz is.

De Gea - 4

Szarul ment neki, na. Első tétmeccse volt United-mezben, tapasztalatlan, rutintalan és fel kell még vennie az iramot. A második félidőben volt egy szép védése, de nem tudtam megadni neki az 5-öst. Lesz ez még jobb is. Vagy jön Lindegaard...

Evra - 6

A tavalyi Evrát láttuk, aki nem volt éppen a kedvencünk akkor sem, és most sem. Támadásban és védekezésben is lehetne jobb, többet várunk tőle. A gólok mondjuk nem rajta száradnak. Egy kis funny video azért összejött róla a meccs után:


Ferdinand - 6

Az első félidő nagy részében jól nyomta, de Dzeko góljában ő is benne volt, nem csak De Gea. Tőle is többet várunk, ez bizony nem a híres Red Wall, amit az elmúlt 3-4 évben csodáltunk. Keep it up!

Vidic - 6

Ugyanaz, mint Riónál, mint általában, hiszen ők egymással mozognak, nem sokszor játszik jobban az egyik a másiknál. Kapitányként többet nyújthatott volna. de ezt írjuk az idény eleji formára.

Smalling - 7,5

A fél azért jár, mert meglepett. Még a 63. percben is nagyon furcsának találtam, hogy milyen ügyesen bánik a labdával a pálya szélén. Le a kalappal. Eddig az jött le, hogy ő kicsi Rio, de lehet, hogy több már attól. Megvan az O'Shea utód, ha kell, csak még jobb, mint az ír.

Carrick - 5

Baromi lassú volt, semmi elképzelés nem volt a játékában, és még a legfőbb feladatát sem a legjobban végezte el, a védekezést. Tavasszal a csapat egyik legjobbja volt, most az egyik leggyengébb. Tavaly ősszel is ez volt, ha visszaemlékezünk. Sokkal több kell tőle.

Anderson - 7

Az első félideje 6 (vagy inkább 5,5), a második meg 8, így jött ki a 7. Carrickkel gyengék voltak, nem ért a szűrés semmit, de aztán Cleverley-vel és Jonesszal remekül nyomták. Második félidőben olyan passzokat adott, amelyeket csak egy igazi brazil tehetség tud.

Young - 7

Hozta azt, ami kell tőle. Bár a második félidőben egyszer sem tudta becsapni védőjét, ami azért csalódás. Gólpassza gyönyörű volt, nagy jövő előtt áll. Ha belerázódik stabil kezdő lesz.

Nani - 8

Man of the Match, 2 gól, mindkettő briliáns, klasszis megoldás volt. Le a kalappal, tavaly ősszel talán gyengébb volt, mint most. Nem Ronaldo-szint, de közel van hozzá. Younggal és Rooneyval elképesztőek voltak.

Rooney - 7,5

Jól segítette a védekezést és támadásban is zseniális volt. Gyors, technikás, a csapat egyik esze. Igazából nincs mit mondani róla, megszoktuk már új pozícióját és ezzel együtt a remek játékát is. Welbecket különösképp jól segítette ki. Meccs utáni "There was only one team looked like winning" nyilatkozatáért dicséretben részesül. Aki osztja a Shittyt azt csak szeretni lehet.

Welbeck - 7

Hát ha így játszik, akkor Chicho helye nem biztos a csapatban. Hihetetlen gyors, és jól teszi-veszi a labdát. Lövése bár nem volt sok, de nagyon hasznosan játszott. Nem kell Berbatov.


Cserék közül Cleverley (8) és Jones (7,5) érdemli meg a legnagyobb dicséretet. Az angol középpályás olyan energiával játszott, mint a 20 éves Scholes, lehet még belőle valaki, csakúgy, mint Jonesból, aki szerintem Riónál is jobb lehet, mert gyorsabbnak, szemfülesebbnek és szimplán jobbnak tűnt, mint Rio. Evans (7) is hasznos volt, nem tavalyi énjét láttuk, szerencsére. Rafael megcsodálhatta milyen is csékának lenni (wtf?!), igaz csak 20 perc erejéig.

A bejegyzés trackback címe:

https://oldtrafford.blog.hu/api/trackback/id/tr253133932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása