No, hát ezt is megéltük. Holnap elkezdődik az idei angol futballszezon a Szuperkupával. Az ellenfél a városi riválisunk, aki eddig próbált-próbált belerondítani a meccseinkbe, de igazán sosem tudtuk őket komolyan venni:

(Persze a tavalyi kupakiesést azért sajnáljuk.)

A csőcselék banda nem erősített rosszul eddig, csak tőlük azért ez nem megszokott. Mármint a mennyiség. Mert eddig bizony csak két nagy név került a Shitty háza tájára, Gael "Pénzéhesgecivagyokmintcashleycole" Clichy és Sergio "csakspanyolhonvagyitália" Agüero. Meg kell említenünk utóbbi nem annyira ügyetlen.

Távozójuk nem sok volt, és nem is annyira lényegesek. Azt hittétek kihagyom Carlitost, mi? Legszívesebben kihagynám, mert egy áruló. De muszáj megemlíteni mennyire odavolt Manchester kék feléért (is). Nyáron azt nyilatkozta, biztos, hogy elhagyja a Shittyt, ami bár eddig nem történt meg, de ami késik, nem múlik. Remélem minél előbb elhúzol Manchesterből, meg úgy Angliából, you twat!

Amint látjátok eddig csak szidtam a Cityt, igazából mást nem is lehetne tenni velük, mert szeretni nem lehet őket, az hét szentség. De azért valami szépet is mondjunk a Cityről. Reméljük nem esnek ki, mert még nem tudjuk, kit akarnánk megverni legjobban a PL-ben ha kiesnének.

Most térjünk át a Unitedre!

Az biztos, hogy Hernández nem játszhat, csakúgy, mint Rafael és Carrick. A brazilt tudjuk pótolni az ikertesójával, Carricket talán Andersonnal/Giggsel (/Phil Jonessal!), de Chichót nem lehet pótolni. A bolgár a City ellen nem tudna olyan jól kibontakozni, mint a kis mexikói. Talán így állhat fel a csapat holnap a Wembleyben:

Ez inkább 4-4-1-1, mint 4-2-3-1 akarna lenni, aztán ki tudja mi lesz. Persze ez csak az én agyszüleményem, közel sem biztos, hogy ez lesz, de talán erre van a legtöbb esély.

Elég erős csapatnak tűnik, főleg, ha felépül a fenti 3-as, plusz van még olyan Dimi (gólkirály), Giggs, Owen, és a fiatal csatárkettős: Diouf és Welbeck.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóval nincs okunk félnivalóra, erősebb csapatunk van, mint a Shittynek. Emellett mellettünk szól az is, hogy a Szuperkupa meccsen mindig jól szereplünk, például tavaly is megvertük a londoni dinamót 3-1-re.


Igazából ez a meccs, bemelegítésnek jó lesz. Most a jobban felkészült manchesteri csapat (igaz ott csak egy csapat van) kapja meg a serleget, gyakorlatilag ennyi értéke és tétje van a meccsnek. Nem sok, mondhatjuk.

No sebaj, a Shittyt megverni mindig élvezet, még akkor is, ha a szurkolók és a hozzáértők is tudják, ez nem befolyásolja a bajnokság alakulását.

Tipp: 2-1 és persze a Unitednek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oldtrafford.blog.hu/api/trackback/id/tr493130382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása