Talán ebben a formában színesebb és érdekesebb lenne egy-egy meccset összefoglalni, így most egy ideig ilyenek lesznek a meccs utáni értékelések, szummázások.

1. Egyedüli kockázatvállaló: Schweinsteiger. Senki más nem mer előrepasszolni, mert abban túl sok a rizikó. Így bizony meccset nem lehet nyerni.

2. Fantáziát csak Martialban lehet látni, benne viszont sokat. Ő most az a játékos, aki game-changer, game-winner játékos a Unitedben.

3. 70%-os labdabirtoklás van, de minek ha nincs helyzet egyáltalán? Mármint eddig legalább volt 5-6 lehetőség, amikből egyet csak kihasznált a csapat, és nyert 1-0-ra, de most már ez sincs, sőt. 2 kaput eltaláló lövést eresztettek meg, mindkettő beadás után jött. Moyes 2.0?

4. Darmian nulla. Meccsek óta semmit nem nyújt a fiatal olasz, a gólban is ő volt benne leginkább. Pedig milyen jól indult...

5. Rooneytól megszoktuk már a hullagyenge teljesítményt, így most már ahhoz mérjük használhatatlanságát, ami most épp egészen kicsi volt. Azaz, nem volt annyira szar, mint szokott. Szuper...

6. Ellenben Smalling és Blind nagy tanárok, meccsek óta. Hiba nélkül hoznak le már könnyedén kilencven percet, ez a tengely legalább nagyon jól működik

7. Ez nem United-kontent, de érdemes szerintem megjegyezni: Vardy túlértékelt. Ha ez az ember egy komolyabb (értsd Top6 csapat) játékosa lesz, akkor neki meszeltek. Remek helyzetkihasználása van, ami egy csatárnál talán a legfontosabb, de ennyi. Nem látom, hogy mitől lenne jobb, akár Rooney-tól, akár Kane-től az Eb szempontjából nézve.

 

+1: Ez már kezd bohózatba átmenni. Jó, hogy van filozófia, de érdemes lenne már ezt ki is használni. A stabilitás már megvan, most már a támadó opciókat kellene szélesíteni, Louis!

A bejegyzés trackback címe:

https://oldtrafford.blog.hu/api/trackback/id/tr618124210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása