A csapat szenzációs sikert könyvelhetett el a birminghami Kékek ellen, amely során többen is jó formában futballoztak.

Van der Sar - 0

Nem volt dolga a mérkőzésen, egyszer vagy kétszer kellett beleavatkoznia a játékba.

Evra - 7

Összesen 45 percet kapott a Bosstól, azonban ennyi is elég volt arra, hogy bizonyítsa, még mindig az elit bal védők közé tartozik. Sokszor (szinte mindig) felfutott a támadásokhoz, segítette a szélen a támadásokat, szép munka.

Vidic - 7

Azt a kevés birminghami próbálkozást is könyörtelenül fékezte meg a szerb játékos, esélytelen volt mellette elmenni.

Smalling - 7

A fiatal angolnak szimplán meccstapaszatalat volt ez a találkozó, neki sem volt semmi dolga, de amit kellett azt jól megoldotta, reméljük nem hat majd rá az Evans-szindróma.

O'Shea - 6,5

Esküszöm jó volt látni újra a csapatban, bár könnyen lehet, hogy már nem ő a kezdő jobb védő. A támadásokat ő is sikeresen segtette, de a beadásai nem sikerültek tökéletesre, ebben tanulhatna Evrától.

Giggs - 8

Elképesztő. Elég lenne ez a szó a mai (meg úgy az idei) játékának jellemzésére. Az első félidőben megint cikázott a védők között, ami a 20-as éveire emlékeztet. Lelkesen játszott, egy gólpasszt adott, gólt lőtt, mi kell még? Legenda.

Carrick - 7

Jól szűrt és osztotta a labdákat. Úgy tűnik neki is sikerült újra formába lendülnie. Sajnos az első félidőben lesérült (Kösz, Hleb!), de addig rendkívűl jól játszott. Reméljük nem súlyos a sérülés.

Anderson - 7,5

Megint jól irányított, Carrickkel/Fletcherrel és a két szélsővel a világ egyik legjobb középpályás-sorává nőtték ki magukat. A szezon egyik legjobb játékosa.

Nani - 7

Megint nem vagyok vele elégedett. Sok lövés, de gyenge hatékonyság. Ha a lövései helyett passzol, akkor most 7-0-át ünnepelnénk. A pozitívum, hogy cselei bejöttek, jól ment el a védők mellett, többet várok még mindig.

Rooney - 7

Megint nem lőtt gólt. Vele ez a baj. Bár azt vettem észre, hogy ő nem is csatárt játszott. A 2007-2008-as idényben is ez volt, akkor CR7 és ő volt a két szélső, és a csatár Tevez. Most ez a tengely a Nani-Roo-Berba, akkor BL-t nyertünk, hátha most is bejön...Valszeg ezért nem lő annyi gólt, amennyit várunk tőle. Az is emellett szól, hogy többet védekezik, mint tavaly, de kb annyt, mint azelőtt. Fergie biztos tudja...

Berbatov - 9

Újabb mesterhármas, de jobban örülnék, ha a sok gólt inkább meccsenként egy góllal érné el, és nem úgy, hogy 3-at lő egy meccsen aztán 3 meccsig semmi. Mindegy, nem akadékoskodhatok, mert zseniálisan játszott, gólkirály-esélyes.

A cserék: Gibson (7) jobban játszott, mint szokott, és nem lőtt annyit, ez pozitívum... Fabio (7) is jól játszott, ehyre inkább hasonlít a testvérére a játékban is.
Owennek (6) egy lövése volt a meccsen, az nem sokkal kerülte el a kaput, de ez még a cserepadra sem lesz elég, ha Welbeck visszatér...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://oldtrafford.blog.hu/api/trackback/id/tr362606090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktorio8 2011.01.26. 01:01:31

Lehet, hogy Nanival nem vagy elégedett, de én azt vallom, hogy aki ilyen jól cselez, és mind a két lábával ilyen jól lő, az a Mu jövője, az meg hogy egy 5-0ás meccsen nem rúgott még plusz 3 gólt, na bumm, majd ha fontos lesz akkor (remélem) megteszi és nem csak mindent ellődöz

Mr One-Two 2011.01.26. 15:24:47

Nem az a baj, hogy nem lőtt plusz 3 gólt, hanem, hogy sorozatosan a rossz megoldás mellett döntött. Amikor lőni kellett volna cselezett/passzolt, rosszul, ha passzolnia kellett volna, lőtt, rosszul.

Technikai tudásával nem lehet vitatkozni, de soha nem lesz belőle CR7.

viktorio8 2011.01.26. 17:57:06

ööö, sztem ha visszaemlékszel Cr ugyan ezt csinálta 5 évvel ezelőtt, aztán kinőtt belőle, és most a világ egyik legjobb játékosa. Azt nem mondom, hogy lesz olyan jó mint cr, de meg fogja közelíteni!!!

Mr One-Two 2011.01.27. 11:58:24

5 évvel ezelőtt cr7 20 éves volt, Nani most 24...

viktorio8 2011.01.28. 14:25:22

És Giggs meg 37..., és mért kell mindig cr -hez hasonlítani (tudom h nani szokta), nekünk nem kell egy új cr, hanem egy nagyszerű nani, aki megtanul higgadtan viselkedni

Mr One-Two 2011.01.28. 16:25:46

Giggs egy zseni, ő külön kategória, de öregecske, sajnos...
BL-győzelemhez kell egy jó tengelynek lenni, mint 2008-ban: VDS-Vidic/Rio-CR7-Roo/Tevez
Most ebből van: VDS-Vidic/Rio-?-Berbatov(?)
Kell egy új kp. akire bízhatjuk magunkat, csak szerintem ez nem Nani lesz.

viktorio8 2011.01.28. 21:00:01

Az nem kérdés, hogy kéne még 2 jó játékos, meg egy kapus (good bye van der sar), de nani ott lehet a tengelybe
Kapus/Vidic-rio/nani-új igazolás- valencia /berbatov-hernandez v. rooney
és így simán megnyerhetnénk a bl-t, de a premiershipet biztos!
süti beállítások módosítása