Rooneyval és Nanival együtt a szép, jó játék is visszatért az Old Trafford gyepére kedd este. Reméljük ez folytatódni fog a következő fordulókban.

Van der Sar - 7

Remek gólpasszt adott már az első percben Rooneynak, és kól is játszott. Egy hibája volt, Young kapufájánál csak nézte a labdát, tőle az bemehetett volna.

Evra - 6,5

Na, ő az a játékos, aki még mindig nem jön valahogyan formába. Már lassan két hónapja, hogy nem láttuk a jó, öreg, megbízható Evrát. Lehet, hogy a francia válogatott fiaskója után szétesett?

Vidic - 8

Megint megbízható játék a védelemben, bónuszként pedig elől bombagólt lőtt. Csapatkapitányhoz méltó produkció a szerbtől. Zúghat a Nemanja, oh-oh-oh!

Ferdinand - 8

Egy icipicit jobban játszott, mint Vida, de elől nem fejelt, vagy lőtt gólt. Ettől függetlenül remek játékot nyújtott az angol, keep goin'!

O'Shea - 6,5

A leggenygébb játékos a csapatban, bár ez nem meglepő. A Villa góljánál ő hibázott a legnagyobbat, a támadásokat nem segítette hatékonyan, játszott már jobban is.

Giggs - 8

Újabb szenzációs játék a walesi legendától. Kijelenthetjük, hogy jelenleg ő a legjobb formában lévő játékosunk. Mindezt 37 évesen.

Fletcher - 0

30 perccel a kezdés után lesérült, reméljük nem komoly a dolog. Addig jól szűrt, fontos szerepe van a mai Unitedben.

Carrick - 7

Fletcher szerepét vette át, remekül. Emellett jól osztotta a labdákat Andersonnal. Talán még fontosabb játékos, mint a skót.

Nani - 8

A játékkedve megmaradt, de most már a formája is megvan hozzá. Erre a Nanira van szükségünk, vele meglehet az áhított BL-győzelem.

Rooney - 8,5

A csapat legjobbja, gólpassz, 2 gól, csodás játék. De Berbával még mindig nem megy jól mindkettejüknek egyszerre. Ezt valahogy meg kell oldani.

Berbatov - 6,5

Nem játszott jól, csak tartotta a labdát. Tavalyi, tavalyelőtti formáját nyújtotta. Ettől több kell, bár eddig remek teljesítményt nyújtott.

Cserék: Egyedül Anderson (7) állt be a cserék közül, ő remekül oszotta a labdákat, bár még mindig nem nyerte vissza novemberi-decemberi formáját. reméljük belelendül.

Man of the MatchWayne Rooney, bár ennyi erővel Giggsnek is adhattam volna, de az angol jobban megérdemli. A gólok mellett gólpasszt jegyzett, ha így folytatja, Aranylabda-esélyes (de ezt még korai kijelenteni).

Eric Djemba-Djemba-díj: John O'Shea. Gyenge produkció, Rafael egyértelműen jobb, már 20 évesen. Cserének elmegy, bár lehet, hogy Brown is jobb lenne tőle.

(Ez a páros elég sokszor szerepelt ezekben a szerepekben tavaly január felé, a történelem ismétli önmagát...)

A bejegyzés trackback címe:

https://oldtrafford.blog.hu/api/trackback/id/tr562636980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása